Lajit

lyrical jazz

Lyrical Jazz on tanssillinen tunti. Tunnilla musiikki ja liike sulautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Tunti pohjautuu jazztanssin ja nykytanssin tekniikoihin. Kokonaisvaltaisen, kehoa herättävän ja vahvistavan alkulämmittelyn jälkeen siirrymme tanssisarjoihin. Tunnelatautuneet koreografiat treenaavat heittäytymis- ja ilmaisukykyä. Alkeis- ja keskitasolla keskitymme perustekniikan haltuunottamiseen, musiikkiin- ja rytmiikkaan tutustumiseen. Jatkotasolla syvennämme teknistä osaamista, linjauksia ja kokonaisvaltaista ilmaisua. Tunneilla pääset heittäytymään liikkeen ja musiikin vietäväksi!

nykytanssi

Tunneilla harjoitellaan nykytanssin tekniikkaa monipuolisia ja kokonaisvaltaisia harjoituksia hyödyntäen. Tunti kulkee alkuorjentaation kautta tekniikka- ja improvisaatioharjoituksiin, jotka nivoutuvat liikkeitä yhdistäväksi pidemmäksi kokonaisuudeksi kohti rohkeaa ilmaisua. Tunti on suunnattu tanssiin tutustujalle, kuin pidempään tanssineelle. 

Screenshot_2022-12-16-12-36-23-13_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12

contemporary jazz

Contemporary jazz – tunneilla yhdistetään elementtejä jazztanssista ja nykytanssista. Tunnilla tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia, lattian poikki liikkumisia ja tanssisarjoja. Tunneilla pääset treenaamaan kehon monipuolista käyttöä ja heittäytymään tanssin vietäväksi.

body & flow

Body & Flow tunneilla on elementtejä pilateksesta, joogasta ja tanssista. Tunnilla lihaskunto- ja liikesarjat soljuvat yhteen. Body & Flow kehittää lihaskuntoa, liikkuvuutta, linjauksia ja ryhtiä. Tunnilla pääset keskittymään omaan kehoon ja löytämään pysähdyksen arjen keskellä. Tunti tehdään omalla kehonpainolla, joten harjoituksen voi muokata jokaiselle sopivaksi.