Lukujärjestys

lyrical jazz
Alkeis-keskitaso

ALeksanterin
teatteri

keskiviikko klo 16.30-18.00

perjantai klo 17.00-18.30

Lyrical Jazz on tanssillinen tunti, jossa liike ja musiikki sulautuvat yhdeksi kokonaisuudeksi. Tunti pohjautuu jazztanssin ja nykytanssin tekniikoihin. Kokonaisvaltaisen alkulämmittelyn jälkeen siirrymme tanssisarjoihin. Tunnilla pääset sukeltamaan liikkeeseen! Tunnelatautuneet tanssisarjat tanssijan ilmaisu- ja heittäytymiskykyä.

lyrical jazz
jatkotaso

pasila
torstai klo 19.00-20.30

aleksanterin teatteri
perjantai 19.30-21.00

Lyrical Jazz jatkotason tunti on suunnattu vähintään 2 vuotta tanssia harrastaneelle ja sopii lisää haastetta kaipaavalle. Tunnilla syvennytään tekniikkaan, linjauksiin ja kokonaisvaltaiseen ilmaisuun. Tule rohkeasti mukaan heittäytymään musiikin ja liikkeen vietäväksi!

nykytanssi
avoin taso

aleksanterin
teatteri

perjantai klo 18.30-19.30

lauantai klo 11.00-12.30

Tunnilla harjoitellaan nykytanssin tekniikkaa monipuolisia harjoituksia hyödyntäen. Tunti kulkee alkuorjentaation kautta tekniikka- ja improvisaatioharjoituksiin, jotka nivoutuvat kohti liikkeitä yhdistäväksi pidemmäksi kokonaisuudeksi kohti rohkeaa ilmaisua. Tunti sopii loistavasti tanssiin tutustujalle, kuin pidempään tanssineelle treenaajalle,

Lyrical contemporary
keskitaso

pasila
torstai klo 18.00-19.00

aleksanterin teatteri
lauantai klo 12.30-14.00

Lyrical Contemporary -tunneilla yhdistetään elementtejä jazztanssista ja nykytanssista. Tunnilla tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia, lattianpoikki liikkumisia ja tanssisarjoja. Tunnilla pääset treenaamaan kehon monipuolista käyttöä ja heittäytymän liikkeen vietäväksi!

" Tunnista tuli hyvä olo. Tanssitunnin jälkeen on täynnä energiaa. Tunnille voi tulla omana itsenään ja heittäytyä tanssiin. "
-Tanssioppilas