Lukujärjestys

lyrical jazz
Alkeisjatko

tehtaankatu

keskiviikko klo 16.15-17.45

Lyrical Jazz on tanssillinen tunti, jossa liike ja musiikki sulautuvat yhdeksi kokonaisuudeksi. Tunti pohjautuu jazztanssin ja nykytanssin tekniikoihin. Kokonaisvaltaisen alkulämmittelyn jälkeen siirrymme tanssisarjoihin. Tunnilla pääset sukeltamaan liikkeeseen! Tunnelatautuneet tanssisarjat kehittävät tanssijan ilmaisu- ja heittäytymiskykyä.

lyrical jazz
keski-jatkotaso

annankatu

torstai klo 20.00-21.30

perjantai 17.00-18.30

Lyrical Jazz jatkotason tunti on suunnattu vähintään 2 vuotta tanssia harrastaneelle ja sopii lisää haastetta kaipaavalle. Tunnilla syvennytään tekniikkaan, linjauksiin ja kokonaisvaltaiseen ilmaisuun. Perehdymme vahvasti koreografiseen työskentelyyn ja muodostamme kauden aikana koreografian, jolla esiinnymme eri tapahtumissa. Tule rohkeasti mukaan heittäytymään musiikin ja liikkeen vietäväksi!

Lyrical jazz
avoin taso

Kaapelitehdas

perjantai klo 17.30-19.00

lauantai klo 12.00-13.30

Lyrical Jazz pohjautuu nyky- ja jazztanssin eri tekniikoihin. Tunnilla tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia, lattianpoikki liikkumisia ja tanssisarjoja. Tunneilla pääset treenaamaan kehon monipuolista käyttöä ja heittäytymän liikkeen vietäväksi!

contemporary
keskitaso

Kaapelitehdas

lauantai klo 13.30-14.30

Tunnilla harjoitellaan nykytanssin eri tekniikoita. Tunti kulkee alkuorjentaation kautta tekniikka- ja improvisaatioharjoituksiin, jotka nivoutuvat kohti lopputunnin koreografiaa. Tunti sopii loistavasti tanssiin tutustujalle, kuin pidempään tanssineelle treenaajalle.

" Tunnista tuli hyvä olo. Tanssitunnin jälkeen on täynnä energiaa. Tunnille voi tulla omana itsenään ja heittäytyä tanssiin. "
-Tanssioppilas